Spesialkompetanse

Mine spesialområder er erstatnings- og forsikringsrett hvor jeg har over 15 års erfaring fra forskjellige jobber (fra forsikringsbransjen via megling og nå som advokat), og hvor jeg har prosedert saker for alle rettsinstanser, herunder Høyesterett. I tillegg til dette har jeg spesialutdannelse innenfor selskapsrett, markedsrett og megling. Og jeg har også flere års erfaring fra noen andre områder, herunder kontrakter, støysaker (som en av få i Norge) og arbeidsrett.

Når alt kommer til alt er det likevel viktig å understreke at spesialkompetanse ikke er "alt". Det hjelper kanskje lite å velge en advokat med spesialkompetanse dersom arbeidet faktisk utføres av andre på kontoret, eller om advokaten ikke har tid til å følge opp. Jeg pleier å si at resultatet i en sak ofte står i sammenheng med både ressursene man setter inn (kompetansen), og tiden man setter av til den enkelte klient. I tillegg til dette opplever jeg at mange kunder er opptatt av at en får skikkelig informasjon underveis i saken, og at man unngår å måtte "bestille time" for i det hele tatt få en samtale med egen advokat.

Noen vil oppleve at jeg sier nei til oppdrag. Det vil som regel være hvis jeg mener kunden vil være best tjent med å bruke en annen advokat, f.eks dersom jeg har mange krevende rettssaker på gang. Dette er en vurdering jeg foretar fortløpende ved nye henvendeler, og hensikten er alltid den samme. At DU som er eller blir min kunde skal være sikker på at du får best oppfølgingen og at din sak får den prioritet som du fortjener.

Nyheter
Slåss for sin skade Nils Kristian Hedemark (37) er en av flere som har skadet seg på jobb for F... 27.04.2009 Les Mer Seier for veteraner Mens hun tjenestegjorde som sersjant i Afganistan, åpdro Nina Bjørnevik (42... 07.01.2009 Les Mer Ber fylkesmannen stanse støyen Advokat Jan Arhaug klager kommunen inn for fylkesmannen. Han mener støyen f... 20.08.2008 Les Mer

Publisert med Visto CMS