Gratis tilbakemelding

Erstatnings- og forsikringsrett kan være komplisert for "legmenn" å sette seg inn i. Med over 15 års erfaring fra "alle sider" i bransjen (i forsikringsselskap, som forsikringsmegler og som advokat) kan jeg tilby deg en første konsultasjon på telefon eller epost. Hensikten er at du skal få en første vurdering av om du har en mulig sak eller ikke. Denne tjenesten er altså gratis. Samtidig understreker jeg at svaret du får selvsagt avhenger av hvor presis du er i din spørsmålsstilling.

Bruk kontaktskjema, ring eller send epost for vurdering av din sak. Husk å opplyse både telefon og epostadresse slik at jeg kan kontakte deg. Primært bruker jeg epost. Noen ganger har jeg behov for litt tilleggsinformasjon før svar gis, og da er det praktisk om jeg kan nå deg på telefon.

Fullt navn må opplyses.

Vær oppmerksom på at bruk av e-post har mange svakheter som gjør at fortrolige opplysninger kan komme på avveie. Send derfor ikke sensitive eller fortrolige opplysninger på e-post.

Nyheter
Slåss for sin skade Nils Kristian Hedemark (37) er en av flere som har skadet seg på jobb for F... 27.04.2009 Les Mer Seier for veteraner Mens hun tjenestegjorde som sersjant i Afganistan, åpdro Nina Bjørnevik (42... 07.01.2009 Les Mer Ber fylkesmannen stanse støyen Advokat Jan Arhaug klager kommunen inn for fylkesmannen. Han mener støyen f... 20.08.2008 Les Mer

Publisert med Visto CMS